Räk- och äggröra
1 portion
Hacka 2 kokta ägg och blanda med 2 tsk majonäs och 2 matskedar crème fraîche. Krydda med salt, peppar och lite chilipulver. Skala lagom mängd räkor och lägg i blandningen. Skiva 1 cm-tunna morotsstavar och låt koka upp. Smörstek sedan ett tag och krydda med timjan. Lägg räk- och äggblandningen över morotsstavarna och njut! :)
Är man lite mer strikt med sin LCHF-kost bör man utesluta morötterna och istället köra på endast räk- och äggröran.
Hacka 2 kokta ägg och blanda med 2 tsk majonäs och 2 matskedar crème fraîche. Krydda med salt, peppar och lite chilipulver. Skala lagom mängd räkor och lägg i blandningen. Skiva 1 cm-tunna morotsstavar och låt koka upp. Smörstek sedan ett tag och krydda med timjan. Lägg räk- och äggblandningen över morotsstavarna och njut! :)
Är man lite mer strikt med sin LCHF-kost bör man utesluta morötterna och istället köra på endast räk- och äggröran.
Kommentarer
Trackback