Kyckling i curry
Välj kycklinglårfiléer istället för vanliga kycklingfiléer - det blir mycket godare och mörare!

Skär 500 g kycklinglårfiléer i ganska små bitar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om. Skala och finhacka 1 vitlök och 1 gul lök. Skär ½ grön paprika och ½ gul paprika i små bitar. Lägg ner vitlök, lök och paprika i kycklingen. Strö på 2 tsk curry, salt och vitpeppar. Häll på 1 msk kycklingfond och 2 dl grädde och låt koka i 5-7 minuter.
Servera med strimlad isbergssallad.

Skär 500 g kycklinglårfiléer i ganska små bitar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om. Skala och finhacka 1 vitlök och 1 gul lök. Skär ½ grön paprika och ½ gul paprika i små bitar. Lägg ner vitlök, lök och paprika i kycklingen. Strö på 2 tsk curry, salt och vitpeppar. Häll på 1 msk kycklingfond och 2 dl grädde och låt koka i 5-7 minuter.
Servera med strimlad isbergssallad.
Kommentarer
Trackback